درد سینه (ماستالژی) یکی از شایعترین مشکلات سلامتی زنان بوده و تقریباً 70 درصد از زنان در طول زندگی خود درد پستان را تجربه میکنند. درد پستان میتواند در هر سنی رخ دهد، اما بیشتر در زنان بین 20 تا 50 سال دیده میشود.
برای اطلاعات بیشتر با بافیلو مگ همراه بوده و همچنین می توانید انواع لباس زیر از جمله ست لباس زیر، شورت و گن را در سایت فروشگاهی بافیلو مشاهده کنید.
درد سینه ها نشانه چیست؟
درد سینه میتواند به دو دسته کلی تقسیم شود که در زیر به آن اشاره کرده و توضیحاتی در رابطه با آن ها داده ایم.
درد سینه دوره ای
تغییرات هورمونی در دوران قاعدگی یکی از شایع ترین علت درد سینه دورهای است. در دوران قاعدگی، سطح هورمونهای استروژن و پروژسترون افزایش یافته و این هورمونها میتوانند باعث تورم، حساسیت و درد سینه بانوان شوند. برای اطلاعات بیشتر مطلب چه دلایلی سبب درد سینه می شوند را مطالعه کنید.
علاوه بر تغییرات هورمونی، عوامل دیگری مانند تغییرات وزن، مصرف برخی از داروها مانند قرص های ضد بارداری، داروهای ضد افسردگی و داروهای فشار خون و برخی از بیماری های زمینه ای مانند سندروم تخمدان پلی کیستیک سبب درد سینه ها به صورت دوره ای می شوند.
درد سینه غیر دوره ای
درد سینه غیر دوره ای می تواند به سبب عوامل گوناگون رخ دهد که در زیر به آن پرداخته ایم.
کیست سینه: کیستهای پستان کیسههای پر از مایع هستند که در پستان ایجاد میشوند. کیستهای پستان معمولاً خوشخیم هستند و به خودی خود برطرف میشوند.
فیبروکیستیک سینه: فیبروکیستیک پستان یک بیماری خوشخیم است که در آن بافتهای پستان دچار تغییر میشوند. فیبروکیستیک پستان میتواند باعث درد، حساسیت و تورم پستان شود.
سرطان سینه: سرطان پستان یک بیماری جدی است که میتواند باعث درد پستان شود. با این حال، درد پستان معمولاً اولین علامت سرطان پستان نیست.
چه عواملی باعث افزایش درد سینه ها می شوند؟
برخی از عوامل باعث بوجود آمدن یا تشدید درد سینه ها می شوند که در زیر به برخی از آن ها پرداخته ایم. برای اطلاعات بیشتر مطلب کدام سوتین باعث کوچک شدن سینه ها میشود؟
- بارداری
- مصرف قرص های ضد بارداری
- دارو های ضد افسردگی
- کیست سینه
- سینه های بزرگ
- اسکار های ناشی از عمل سینه
- پرتو درمانی
- هورمون درمانی
- کوستوکندریت
- التهاب سینه
- عفونت سینه

پد سینه سیلیکونی کاور نوک سینه رنگ بدن بسته دو عددی MI ام آی 109
615.000 تومان 489.000 تومان خرید کنیددرد سینه چگونه درمان می شود؟
درمان درد سینه به علت آن بستگی داشته و اگر درد سینه ناشی از تغییرات هورمونی باشد، معمولاً با گذشت زمان برطرف میشود. در این موارد، میتوان از داروهای ضد درد، مانند ایبوپروفن یا ناپروکسن، برای تسکین درد استفاده کرد.
اگر درد سینه ناشی از کیستهای سینه یا فیبروکیستیک سینه باشد، ممکن است پزشک داروهای ضد التهابی، داروهای هورمونی یا جراحی را توصیه کند. اما درد سینه ها اگر به سبب سرطان سینه باشد، درمان آن ضروری است.

گن سرهمی اسلیپ زیر سینه جلو قزن دار فاق باز اصل MI ام آی 2043
1.590.000 تومان 1.279.000 تومان خرید کنیدراهکار های کاهش درد سینه ها کدام ها هستند؟
در کنار درمانهای پزشکی، برخی راهکارهای خانگی نیز میتوانند به کاهش درد پستان کمک کنند، به برخی از آن ها در زیر اشاره کرده ایم.
- استفاده از کمپرس آب گرم یا سرد
- ورزش منظم
- کاهش مصرف کافئین و الکل
- خواب کافی
- کاهش مصرف چربی
- استفاده از سوتین مناسب
- مصرف داروهایی مانند آسپرین
- افزایش مصرف میوه ها و سبزیجات
- مصرف ویتامین های B1, B6 و E
- تغییر قرص ضد بارداری
آیا درد سینه ها نشانه بارداری است؟
در دوران بارداری بدن مادر تغییرات زیادی پیدا می کند که از اولین علامت بارداری می توان به درد سینه ها اشاره کرد که 1 الی 2 هفته بعد از بارداری این علائم نمایان می شوند. اما در برخی از افراد این درد از هفته سوم یا چهارم بارداری شروع شده و شدت درد در سه ماهه اول بسیار زیاد است.
سطح هورمون هایی نظیر پروژسترون و استروژن در بدن مادر افزایش یافته و آماده نگه داشتن جنین می شود. البته که این علائم فقط مختص بارداری نبوده و همانطور که گفته شد در دوران PMS نیز سینه ها حساس تر می شوند. همچنین بخوانید انتخاب سوتین مناسب دوران بارداری

گن ماساژور زنانه یکسره فرم دهنده زیر سینه پادار سایز بزرگ MI ام آی 2013
1.440.000 تومان 1.149.000 تومان خرید کنیدچه زمانی برای درد سینه به پزشک مراجعه کنیم؟
در بسیاری از مواقع درد سینه ها به سبب مشکلات جزئی پیش آمده و بعد از مدتی بهبود می یابد اما اگر علائم زیر را در سینه های خود داشتید مراجعه به پزشک توصیه می شود.
- تورم شدید سینه
- قرمزی و گرمی سینه
- کبودی هایی در سینه که از بین نمی روند
- وجود توده در سینه
درد سینه در دختران نشانه چیست؟
درد سینه در دختران ممکن است نشانه های گوناگونی داشته باشد. در برخی از دختران این درد به صورت خفیف و جزئی و در برخی دیگر این درد بسیار آزار دهنده است که به سبب تغییرات هورمونی، کیست سینه، فیبروکیستیک و سرطان سینه بوجود می آمده و برای کاهش این درد ها می توانید از مصرف دخانیات و الکل پرهیز کرده و آب زیاد بنوشید و مصرف سبزیجات و میوه ها را به حداکثر برسانید.
سخن آخر
در این مقاله به درد سینه ها و انواع آن از جمله درد دوره ای و درد غیر دوره ای پرداختیم و عوامل کنترل کننده و راهکار های کاهش درد سینه را بررسی کردیم. همچنین گفتیم که درد سینه دختران می تواند ناشی از مشکلات جزئی و دوره ای باشد و به این موضوع که اگر تورم، کبودی و قرمزی، توده در سینه های خود مشاهده کردید حتما به پزشک مراجعه کنید نیز پرداختیم.
دیدگاهتان را بنویسید